Telefoonnummer

+ 316 15372423

Email

info@nagelwensen.nl

Openingstijden

MA - DI op afpraak

Al jaren verzorg ik mijn eigen nagels met kunstnagels als hobby. Nu heb ik van mijn hobby mijn  werk gemaakt en kan ik andere personen ook blij maken met maatwerk nagels. Want elke klant heeft andere wensen.


Mijn nagelsalon is gesitueerd in een aparte ruimte aan huis, op een zeer unieke locatie aan het water met veel groen. Hier kan je heerlijk naar buiten kijken en genieten van de prachtige omgeving terwijl ik je nagels verzorg. Bovendien is mijn werkruimte volledig rolstoel toegankelijk en kunnen ook mensen die zich wat moeilijker kunnen verplaatsen bij mij terecht. Voor onze deur hebben we een openbare parkeerplaats.

Ik ben opgeleid als allround nagelstyliste, dat wil zeggen dat ik vrijwel iedereen kan helpen met zijn of haar nagels omdat ik verschillende systemen beheers.
De basisproducten zijn: acryl, led gel, gellak en poly-acryl gel. Met deze producten kan ik elke maatwerk nagel maken. Denk aan slappe nagels, juist sterke nagels of iemand die nagels bijt.
Een persoon die sterke nagels heeft kan goed acryl gebruiken terwijl bij een nagelbijter een arrangement met poly-acryl gel beter past vanwege de sterke hechting.

Alle nagels maak ik mooi met een gellak. Deze lak wordt uitgehard door middel van een led lamp en blijft weken mooi zitten.
Als kers op de taart is er de mogelijkheid om te kiezen voor nailart. Met nailart kan je de nagels wat extra uitstraling geven. Hier maak ik gebruik van steentjes, stickers, folie of pigmenten. Ook kan de klant kiezen voor de unieke stempelplaten, dit zijn gepatenteerde meerlaagse stempelplaten. Hierdoor kan makkelijk met verschillende kleuren worden gestempeld om een prachtig gekleurde afbeelding te krijgen.
Maar vergeet ook in deze tijd de manicure behandelingen niet, laat je handen eens verwennen met bijvoorbeeld een scrub en een fijne massage.

Voor foto’s verwijs ik je graag naar mijn facebookpagina!

Graag tot snel in mijn nagelsalon!