Telefoonnummer

+ 316 15372423

Email

info@nagelwensen.nl

Openingstijden

MA - DI op afpraak

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen. Bij kinderen kan het zelfs gebitsafwijkingen veroorzaken door de druk op tanden en kiezen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.

Daarom bied ik het nagelbijtarrangement aan.
Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters.
Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters.

Is dit alleen voor vrouwen? Nee! Ook mannen kan ik helpen. Natuurlijk willen de mannen vooral niet dat het opvalt en dat kan ook. Ik plaats dan een kunstnagel zonder kleur en werk deze mat af.

Het arrangement voor nagelbijten bestaat uit 6 afspraken en je krijgt een flesje nagelriemolie er gratis bij. Bij de eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden. Het arrangement kost €180,-.

U dient het totaal bedrag bij het eerste afspraak te voldoen, is dit voor u niet mogelijk dan kunnen we eventueel een regeling treffen, bij voortijdige beëindiging van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend.

Nagelreparaties bij controle afspraken zijn kosteloos, bij een aparte afspraak worden kosten berekend, €5,- per nagel.

Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de normale prijzen.